Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • CCTV Cameras not working.


    Hello, i've noticed that on the EU Pure (PVE) server player placed CCTV cameras don't work.
    I've tried putting my id in the Computer Station but i'm unable to find it, i've also tried adding other people's ID's but that didn't work either.
    I checked my wiring and it showed that all cameras were getting enough power, I also checked if the battery was at it's power usage limit but it wasen't.
    It was at 60 and 4 CCTV cameras would only add it up to 80 so that's why i'm here, is it just broken for me or for the whole server?


    Priority: Low Server: Pure

    User Feedback

    Recommended Comments



    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

  • Status Definitions

    Pending = We are still working on this report.

    Working = The issue is currently being looked into by a developer.

    Fixed = The issue has been fixed and the resolution will be available in the next version.

    Released = The fix has been released and is now live.

    Closed = Feedback or opinion better posted on our forum for discussion. Also for reports we cannot reproduce or need more information. In this case just add a comment and we will review it again.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.