Jump to content
  • Garrison bugged / not spawning - US Scourge


    san
    • Pending
     Share

    I hopped on around 4pm eastern today, shortly after logging in I noticed an HQM garrison partially decayed. Roughly an hour later that same garrison was still there, partially decayed. The turrets were still active and shooting, but there were no locked crates. I then used C4 to get to the TC room, but there was no TC. After placing my own TC I removed the remaining parts of the garrison and didn't see a new one spawn the rest of the time I was on, ending a little before 10pm. 


    Priority: Low Server: Scourge
     Share


    User Feedback

    Recommended Comments



    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

  • Status Definitions

    Pending = We are still working on this report.

    Working = The issue is currently being looked into by a developer.

    Fixed = The issue has been fixed and the resolution will be available in the next version.

    Released = The fix has been released and is now live.

    Closed = Feedback or opinion better posted on our forum for discussion. Also for reports we cannot reproduce or need more information. In this case just add a comment and we will review it again.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.