Jump to content
  • /home auto equips 1st hotbar item


    TiffDust
    • Closed
     Share

    When using /home (to either a world or player made sleeping bag/bed teleport) on loading it auto equips into your hands the item that is in your 1st hot bar slot (that you did not have active/equipped before teleporting.)
    Players are not attacked at bandit/outpost when this happens, not sure if this is a bug or intentional.
    i tested with salvage sword and then a shotgun and guards took no notice. It also auto equips building plans, hammer.


    Priority: Low Server: Scourge
     Share


    User Feedback

    Recommended Comments

    i seem to have started having this bug too now but also shortly after this started happening i cant tp at all to any quarries without my game crashing i dont know if its linked exactly but its weird it start happening around the same time

    Link to comment
    Share on other sites



    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

  • Status Definitions

    Pending = We are still working on this report.

    Working = The issue is currently being looked into by a developer.

    Fixed = The issue has been fixed and the resolution will be available in the next version.

    Released = The fix has been released and is now live.

    Closed = Feedback or opinion better posted on our forum for discussion. Also for reports we cannot reproduce or need more information. In this case just add a comment and we will review it again.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.