Jump to content
  • Poor performance on "Nuclear Sub" custom monument


    Squog
    • Pending
     Share

    Approaching and initial ingress to monument were nominal, but performance steadily declined until the game was unplayable. The symptoms were reminiscent of the Halloween patch memory leak issue.

    Leaving the area required that I not look in the general direction of the monument to maintain framerate, however when I returned to my base the issue returned when I looked at the construction.

    Restarting the game resolved this condition.

    I plan to return to the monument and test performance after turning the graphics slider from "6" to "4" as a precautionary measure.

    2 other players I was with did not experience the issue.


    Priority: Low Server: Pure
     Share


    User Feedback

    Recommended Comments

    There are no comments to display.



    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

  • Status Definitions

    Pending = We are still working on this report.

    Working = The issue is currently being looked into by a developer.

    Fixed = The issue has been fixed and the resolution will be available in the next version.

    Released = The fix has been released and is now live.

    Closed = Feedback or opinion better posted on our forum for discussion. Also for reports we cannot reproduce or need more information. In this case just add a comment and we will review it again.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.